top of page

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 085-4895010 of info@tmatalentcenter.com.


Betaling

 

Is het mogelijk om achteraf te betalen?
Nee, bij TMATalentCenter.com is het niet mogelijk om achteraf te betalen. Heb je hier vragen over, neem dan telefonisch (085-4895010) of per e-mail (info@tmatalentcenter.com) contact met ons op.

Welke betaalmogelijkheden zijn er? Hoe betaal ik mijn bestelling?
Je kunt kiezen voor een betaling via creditcard of een betaling via jouw PayPal account. Nog geen PayPal account? Deze kun je heel gemakkelijk online aanmaken!

Welke creditcards worden geaccepteerd?
Onder andere Visa en Mastercard worden geaccepteerd. Daarnaast kun je kiezen voor een betaling met PayPal. Via PayPal kun je ook betalen met diverse creditcards.

Zijn er ook extra kosten voor de verschillende betalingsmethoden?
TMATalentCenter.com rekent geen extra kosten voor de verschillende betalingsmethoden.

Kan ik ook zelf handmatig mijn betaling overschrijven via mijn bank?
Nee, bij TMATalentCenter.com is het niet mogelijk om handmatig en/of achteraf te betalen. Heb je hier vragen over, neem dan telefonisch (085-4895010) of per e-mail (info@tmatalentcenter.com) contact met ons op.

Hoe reken ik het gekozen item af?
Klik rechtsboven op het blauwe winkelmandje. Wens je met creditcard te betalen, klik dan op ‘naar betalen’. Wens je met PayPal te betalen, kies dan de knop PayPal. 

Moet ik mij registeren om te betalen?
Nee, registratie is niet nodig.

Zijn de getoonde prijzen op de webshop inclusief of exclusief BTW?
Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. De BTW wordt in het betaalproces verrekend. 

Wanneer betaal ik mijn bestelling?
Je betaalt op tmatalentcenter.com direct voor jouw bestelling van analyses met creditcard of PayPal. Plan je online een gesprek in, dan ontvang je zo spoedig mogelijk na afloop van het gesprek een factuur.

Wat is de betalingstermijn?
Je betaalt via onze website direct voor jouw bestelling. Voor afspraken ontvang je een factuur. Op deze facturen geldt een betalingstermijn van 30 dagen.

Is het betalen met acceptgiro of automatische incasso ook mogelijk?
Nee, bij TMATalentCenter.com is het niet mogelijk om te betalen met acceptgiro of automatische incasso. 

Hoe weet ik zeker dat mijn betaling via credit card/PayPal is gelukt?
Je ontvangt een betalingsbevestiging per e-mail op het door jou ingevulde e-mailadres. Heb je vragen over de verwerking van jouw betaling, neem dan telefonisch contact op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com.

Is online betalen wel veilig?
Betalingen lopen via een beveiligde verbinding, van Stripe.com of van PayPal. Raadpleeg de privacy statements van deze websites voor meer informatie. 

Hoe verloopt het betaalproces?
Tijdens het betaalproces word je eerst gevraagd jouw gegevens in te vullen. Vervolgens zie je de verzendkosten hiervan (altijd €0,00). Daarna betaal je met creditcard of PayPal jouw bestelling en ontvang je per mail een bevestiging.

Ik heb wel een orderbevestiging gehad, maar geen betalingsbevestiging. Wat nu?
Neem telefonisch contact met ons op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com. Wij helpen je graag!

Levering


Zijn jullie producten ook beschikbaar voor het buitenland?
Op dit moment is een bestelling voor het buitenland wel mogelijk, maar de BTW wordt bij een online bestelling wel verrekend. Neem telefonisch contact met ons op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com. Wij helpen je graag!

Zijn jullie producten ook beschikbaar in andere talen?
Voor de analyses zijn diverse talen beschikbaar. Een kandidaat kan bijvoorbeeld een analyse maken in het Engels en de rapportage ontvangen in het Frans. Enkele van de beschikbare talen zijn: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens, etc..

Bedenktijd


Kan ik mijn bestelling annuleren?
Een analyse wordt direct na aanvragen opgestart. Op dat moment worden kosten gemaakt en daarom is het niet mogelijk om een bestelling van een analyse te annuleren. Indien je hier vragen over hebt, neem dan telefonisch contact met ons op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Neem telefonisch contact met ons op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com. 

Wat als het product niet bevalt of voldoet?
Wanneer een product niet is wat je ervan had verwacht, dan horen wij dat graag van je. Neem telefonisch contact met ons op via 085-4895010 of stuur een e-mail naar info@tmatalentcenter.com. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur. Onze klachtenprocedure vind je op de website van de Human Mobility Group.

Aan deze FAQ kunnen geen rechten worden ontleend. De Algemene Voorwaarden van Human Mobility B.V. zijn van toepassing.

bottom of page