top of page

Membership

Exclusief toegang tot de webshop voor losse TMA analyses.

De gratis member login is er er om het bestellen van TMA analyses nog makkelijker en voordeliger te maken wanneer je zelf een gecertificeerd TMA professional bent of zelf een TMA gecertificeerd professional in dienst hebt die het terugkoppelgesprek verzorgt.

Waarborgen kwaliteit

TMA Talent Center wil de kwaliteit en ​de ​veiligheid van ​het werken met TMA analyses waarborgen, daarom vragen we je eerst kosteloos het TMA Talent Center membership aan te vragen.

Goedkeuring membership

​Ben je al TMA gecertificeerd? Dan kun je na goedkeuring van het membership direct losse TMA's aanvragen. Ben je nog niet gecertificeerd dan kan dat bij TMA Talent Center, neem contact met ons op en we laten je weten wanneer de eerstvolgende certificeringsdata ​staan gepland.

Memberlogin aanvragen

Klik op inloggen/aanmelden rechts bovenin het menu om jouw gratis memberlogin aan te vragen. Zodra wij jouw aanvraag hebben goedgekeurd kun je aan de slag om losse TMA analyses aan te vragen tegen het voordeligste tarief!*​​

*Door een account aan te maken op deze website geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de daarin beschreven voorwaarden met betrekking tot het account.​ TMA Talent Center kan te allen tijde besluiten je gebruikersaccount te weigeren of te verwijderen. ​

bottom of page